Online winkels

P.K.V.W bedrijf  John van Hemert beheert 5 webwinkels.

Kluizenonline.nl

Slotsafe.nl

Deurcilindershop.nl

cilinderslotenshop.nl

Zorgenveiligheidsshop.nl

Kluis bij Kluizenonline.nl

Een kluis kopen kan al voor een hele scherpe prijs bij https://www.kluizenonline.nl/. We hebben zowel inbraakwerende als brandwerende kluizen in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook kluizen en bijvoorbeeld een archiefkast voor u beschikbaar die het mogelijk maken om al uw data en documenten veilig op te bergen. De kluizen uit het assortiment zijn voorzien van het ECB-S certificaat. Hierdoor kunt u vertrouwen op een onafhankelijk geteste en gecertificeerde kluis, gelijkblijvende en gecontroleerde hoge kwaliteit, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en bovendien een gegarandeerde acceptatie door verzekeraars. Ons assortiment bestaat uit verschillende kluizen. Zo vindt u hier een meubelkluis, laptopkluis, geldkluis, wapenkluis en bijvoorbeeld ook een sleutelkluis. Snelle levering is mogelijk. Bekijk ook eens onze scherpe kluis aanbiedingen op onze aanbiedingenpagina.

Sloten kopen met politiekeurmerk op slotsafe.nl

Wanneer u besluit sloten te kopen om uw huis of bedrijfspand beter te beveiligen, let er dan altijd op dat het bedrijf dat de producten levert en monteert, het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. Slotsafe heeft dit keurmerk en u kunt dan ook met een gerust hart sloten kopen. Laat deze vervolgens vakkundig en professioneel monteren. Het kopen van sloten heeft overigens een dubbel effect. Het wordt inbrekers moeilijker gemaakt daadwerkelijk binnen te komen. Ook gaat er een preventieve werking vanuit doordat nieuwe sloten kopen en laten monteren inbrekers afschrikt.

Slotsafe biedt u een uitgebreid assortiment aan producten om uw woning beter te beveiligen. Deuren zijn altijd een gemakkelijke manier om binnen te komen en daarom erg inbraakgevoelig. Wanneer u nieuwe sloten gaat kopen is het dus verstandig hier op te letten. Denk bij voor- en achterdeuren aan veiligheidssloten, cilindersloten en insteeksloten. Secustrips of een extra oplegslot kunnen daarnaast voor nog meer extra beveiliging en een veiliger gevoel zorgen.

deurcilindershop.nl

Goedkope deurcilinders

Het internet staat vol met allerlei shops die veiligheidscilinders verkopen. Maar welke veiligheidscilinder moet u nu hebben? Welke is de beste? Welke heeft de beste kwaliteit? Met of zonder certificaat?

Wij zagen door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn we gestart met de www.deurcilindershop.nl, een website die probeert de veiligheidscilinders waar u naar zoekt aan te bieden. Deurcilindershop.nl heeft altijd de nieuwste en beste veiligheidscilinders, waardoor er altijd wel een veiligheidscilinder voor u bij zit. U kijkt snel of het iets is. Zo ja, dan kunt u online simpel en snel veiligheidscilinders bestellen. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen, en binnen 24 uur geleverd ( normale maten ) afwijkende maten langere levertijd. Simpel!

Cilinderslotenshop.nl

het adres voor kwaliteit!

Bij https://www.cilinderslotenshop.nl/ vindt u cilindersloten in diverse beveiligingsklassen en afmetingen. Enkel- of dubbelzijdig, met of zonder certificaat, gelijksluitend of juist elke cilinder met een eigen sleutel. U volgt onze eenvoudige kies-, bestel- en betaalprocedure en wij leveren uw nieuwe cilindersloten voor een concurrerende prijs.

zorgenveiligheidsshop.nl


Zorg en Veiligheids
producten

Het internet staat vol met allerlei shops die hulpmiddelen  voor senioren   verkopen. Maar welke hulpmiddel moet u nu hebben? Welke is de beste? Welke heeft de beste kwaliteit?

Als u in een situatie terecht komt waardoor u de dagelijkse levensbehoeften niet meer zelfstandig kan uitvoeren, kan het zijn dat een hulpmiddel u die ondersteuning kan bieden. De hulpmiddelen kunnen u weer vertrouwen en zelfstandigheid geven. Wat voor ons belangrijk is, is dat mensen hun zelfstandigheid blijven behouden.

www.zorgenveiligheidshop.nl is een webwinkel die hulpmiddelen verstrekt aan senioren, andere hulpbehoevenden of geblesseerden. Wij hebben met zorg en aandacht voor u de hulpmiddelen geselecteerd en hopen zo dat de zelfstandigheid behouden kan blijven. Wij garanderen u degelijke hulpmiddelen en een goede service, want dat is waar wij voor staan.

Zorgenveiligheidshop.nl levert deze producten vanuit een makkelijke en overzichtelijke webshop.

Complete service, één aanspreekpunt