Online winkels

Klusbedrijf John van Hemert beheert twee webwinkels.
Kluizenonline.nl
Slotsafe.nl

Kluis bij Kluizenonline.nl

Een kluis kopen kan al voor een hele scherpe prijs bij Kluizenonline.nl. We hebben zowel inbraakwerende als brandwerende kluizen in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook kluizen en bijvoorbeeld een archiefkast voor u beschikbaar die het mogelijk maken om al uw data en documenten veilig op te bergen. De kluizen uit het assortiment zijn voorzien van het ECB-S certificaat. Hierdoor kunt u vertrouwen op een onafhankelijk geteste en gecertificeerde kluis, gelijkblijvende en gecontroleerde hoge kwaliteit, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en bovendien een gegarandeerde acceptatie door verzekeraars. Ons assortiment bestaat uit verschillende kluizen. Zo vindt u hier een meubelkluis, laptopkluis, geldkluis, wapenkluis en bijvoorbeeld ook een sleutelkluis. Snelle levering is mogelijk. Bekijk ook eens onze scherpe kluis aanbiedingen op onze aanbiedingenpagina.
 

Sloten kopen met politiekeurmerk op slotsafe.nl

Wanneer u besluit sloten te kopen om uw huis of bedrijfspand beter te beveiligen, let er dan altijd op dat het bedrijf dat de producten levert en monteert, het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. Slotsafe heeft dit keurmerk en u kunt dan ook met een gerust hart sloten kopen. Laat deze vervolgens vakkundig en professioneel monteren. Het kopen van sloten heeft overigens een dubbel effect. Het wordt inbrekers moeilijker gemaakt daadwerkelijk binnen te komen. Ook gaat er een preventieve werking vanuit doordat nieuwe sloten kopen en laten monteren inbrekers afschrikt.

Slotsafe biedt u een uitgebreid assortiment aan producten om uw woning beter te beveiligen. Deuren zijn altijd een gemakkelijke manier om binnen te komen en daarom erg inbraakgevoelig. Wanneer u nieuwe sloten gaat kopen is het dus verstandig hier op te letten. Denk bij voor- en achterdeuren aan veiligheidssloten, cilindersloten en insteeksloten. Secustrips of een extra oplegslot kunnen daarnaast voor nog meer extra beveiliging en een veiliger gevoel zorgen.